Beskriv kort ert företags huvudsakliga verksamhet?
På Epifatech utvecklar och tillverkar vi upphängningssystem för elektrolytisk ytbehandling och pulverlackering. Vi erbjuder även ett brett sortiment av olika typer av maskering. Vi har varit verksamma i över 40 år och har längre erfarenhet i branschen än de flesta av våra konkurrenter. Tillsammans med våra kunder har vi sedan dess tagit fram effektiva lösningar och idag finns vi representerade i hela Europa .
Vi har ett brett sortiment av krokar, fixturer, maskeringsutrustning, pluggar m.m. men vår stora styrka ligger i vår flexibilitet. Genom ett nära samarbete med våra kunder jobbar vi med skräddarsydda lösningar. Vi brukar säga att vi gjort optimerade lösningar till vår standard. Med det menar vi att det inte ska behöva kosta mer att få ett anpassat system än att köpa färdiga standardlösningar.

Vad hoppas ert företag få ut av medverkan i Digiload?
i på Epifatech hoppas kunna få ut många nya idéer från de deltagande företagen som ska kunna omvandlas till realistiska tillämpningar. Framförallt att man ska kunna få fram en optimerad lösning för robotplockning on-line alt. off-line som ska kunna anpassas för dem flesta oavsett lego lackering eller in-house lackering.

Vad  bidrar ert företag med i Digiload projektet?

Vårat bidrag i Digi-Load projektet är att med Epifatech:s  40 års erfarenhet i branschen när det gäller upphängning och maskeringsteknik kunna ta fram lösningar tillsammans med robottillverkare som är möjliga att producera och att kunna användas i verkligheten.

Vårat Optimerade tänk gör att vi tillsammans med kunden hittar den optimala lösningen.

Patrik Karagianis
www.epifatech.se